Begrafenisondernemer Bavel

Je hebt net gegoogled op ‘begrafenisondernemer Bavel’ en bent zo op onze website terecht gekomen. Wij willen je hier graag meer vertellen over wat te doen als er iemand is overleden en wat wij voor jou/jullie kunnen betekenen. Misschien ben je zelf degene die binnenkort afscheid zal moeten nemen van het leven en wil je graag van tevoren alles regelen rondom jouw afscheid.

Wat jou hier ook op onze website brengt, voel je welkom. Wij willen je graag helpen met afscheid nemen van je dierbare op een manier die bij jou of jullie past.

Onze ‘angels’ doen meer dan alleen ‘regelen’. Allereerst hebben jullie te maken met maar één contactpersoon die gedurende de hele afscheidsweek een vertrouwd gezicht wordt voor alle naasten. Wij luisteren met aandacht en denken ook inhoudelijk mee over onder andere de tekst op de rouwkaart, passende afscheidsrituelen en de invulling van eventuele afscheidsbezoeken en de uitvaartdienst. Wij schrijven ook teksten en spreken op de dag van de uitvaart.

Ook na de uitvaart houden wij zeker nog contact.

uitvaartverzorging-uitvaart-company

Wat doe je als eerste als iemand is overleden?

 

Neem de tijd die je nodig hebt

Als een dierbare is overleden hoef je niet persé direct actie te ondernemen.  Je mag ons natuurlijk gelijk bellen, dan kunnen wij de eerste zaken alvast voor jullie regelen. Als jullie het fijn vinden wanneer wij gelijk komen, dan doen wij dat uiteraard.

Wil je nog in alle rust bij jouw dierbare zitten neem dan gerust de tijd die je nodig hebt. Ook kun je eerst familie en vrienden op de hoogte brengen van het overlijden.

 

Belangrijk! Zorg dat de (huis)arts komt

Als eerste dien je contact op te nemen met de huisarts of, in een ziekenhuis of zorginstelling, de dienstdoende arts. Hij of zij is de persoon die officieel het overlijden moet vaststellen.

 

Welke uitvaartonderneming past bij jou?

Er zijn grote verschillen in de manier waarop uitvaartondernemingen werken. Je kunt kiezen voor een grote uitvaartonderneming waar je vaak met meerdere personen te maken krijgt. Of je kiest voor een kleinere uitvaartonderneming zoals Uitvaart Company. Onze ‘angels’ verzorgen één uitvaart tegelijk. Daarmee geloven wij echt dat wij het verschil maken. Zo hebben jullie dus met één contactpersoon te maken die alle tijd en aandacht heeft voor jullie afscheid. Overleg dus met elkaar wat jullie belangrijk vinden in de keuze voor een uitvaartonderneming.

 

Heeft de overledene een uitvaartverzekering?

Uitvaart Company kan altijd de uitvaart verzorgen, ongeacht of, hoe en waar je verzekerd bent. Ook zijn wij graag duidelijk over ons tarief voor een uitvaartverzorging, wat lang niet altijd het geval is in onze branche. Het lijkt vaak alsof het goedkoper is om de uitvaartonderneming te contacten waar de overledene de verzekering heeft afgesloten, maar dat is zeker niet altijd zo. Laat je geen richting opsturen. Onze ‘angels’ zoeken dit graag voor je uit.

 

Bestaat er een testament of wilsbeschikking?

Als de overledene een testament of wilsbeschikking heeft kan er iets in staan over zijn/haar uitvaartwensen. Of misschien heeft de overledene een videoboodschap ingesproken om de wensen kenbaar te maken. Wellicht heeft de overledene zijn/haar wensen misschien al besproken met een uitvaartondernemer? Met al deze zaken dien je rekening te houden. Wij willen je hier graag bij helpen.

‘Angels begeleiden één uitvaart tegelijk.’