Begrafenisondernemer Prinsenbeek

Wat doe je als er iemand overleden? Vaak gaat men als eerste op zoek naar een begrafenisondernemer. Je bent op onze website terecht gekomen, omdat je gegoogeld hebt op ‘begrafenisondernemer Prinsenbeek’. 

De reden dat je onze website bezoekt is waarschijnlijk niet zo fijn. Misschien ben je een dierbare verloren of ben je zelf degene die binnenkort komt te overlijden. Wij ‘angels’ willen je graag helpen met afscheid nemen op een manier die bij jou of jullie past.

Bij Uitvaart Company heb je met één contactpersoon te maken die alleen met jullie afscheid bezig is. Zij luistert, denkt mee en regelt vanaf het moment van overlijden (soms ook al daarvoor) tot en met de dag van het afscheid en vaak ook zelfs nog daarna.

Wij verzorgen allerlei soorten uitvaarten, begrafenissen en crematies in en rondom Prinsenbeek. Bijna alles is mogelijk, of je nu een groot of klein afscheid wilt, een traditioneel of juist eigentijds afscheid. Belangrijk is dat het afscheid past bij de overledene en bij de naasten.

Onze ‘angels’ schrijven ook teksten en kunnen spreken op het afscheid, ze doen dus meer dan ‘alleen regelen’. We doen ons best om alle naasten te betrekken en te helpen.

uitvaartverzorging-uitvaart-company

Wat als eerste te doen na het overlijden van een dierbare?

 

Neem rustig de tijd 

Je mag ons zeker al gelijk bellen, dan kunnen wij beginnen met het regelen van de eerste dingen voor jullie. Wanneer jullie dat fijn vinden, komen we ook gelijk naar jullie toe.

Maar je mag ook nog even in alle rust bij jouw dierbare zitten en eerst familie/vrienden op de hoogte brengen. Je hoeft dus niet direct te handelen. Neem rustig de tijd die je nodig hebt.

 

Laat de (huis)arts komen

Wij komen vaak pas nadat de (huis)arts het overlijden officieel heeft vastgesteld. In een ziekenhuis of zorginstelling is dit de dienstdoende arts.  De eerste stap is dus om de (huis)arts te laten komen.

 

De keuze van een uitvaartonderneming?

Wat voor uitvaartbegeleider past bij jullie? Ieder afscheid is anders en er zijn nogal wat verschillen in de manier van werken van de verschillende uitvaartbegeleiders. Willen jullie dat er meerdere mensen het afscheid regelen of heb je liever met maar één contactpersoon te maken? Willen jullie zoveel mogelijk alles zelf regelen of willen jullie graag dat iemand met jullie meedenkt over de invulling van de uitvaartdienst? Overleg met elkaar wat voor jullie belangrijk is bij de keuze van een uitvaartonderneming.

 

Check of er wensen zijn

Het kan het ook zijn dat de overledene bij leven zijn/haar wensen al met een uitvaartondernemer heeft besproken. Check of je hierover iets kunt vinden. Misschien heeft de overledene in bijv. een brief aangegeven wat zijn/haar wensen zijn over het te nemen afscheid of iemand hierover geïnformeerd.

 

Heeft de overledene een uitvaartverzekering?

Bij Uitvaart Company zijn wij altijd graag duidelijk over ons tarief voor de uitvaartverzorging.  Dit is in onze branche namelijk niet altijd het geval.

Ongeacht of, waar en hoe je verzekerd bent, onze ‘angels’ kunnen de uitvaart altijd verzorgen.

Als er een uitvaartverzekering is, dan kijken wij graag samen met jullie wat er allemaal mogelijk is en hoe de verzekering is opgebouwd.

Laat je zeker niet ‘verleiden’ door de grote letters op de verzekeringspolis: ‘is er een dierbare overleden, bel ons dan direct’.

Wij adviseren om dit niet (gelijk) te doen. Het lijkt vaak goedkoper om voor een grote uitvaartonderneming te kiezen, maar dit is zeker niet altijd zo.

En misschien wil je gewoon liever dat een kleine uitvaartonderneming het afscheid regelt.

‘Angels begeleiden één uitvaart tegelijk.’