Uitvaartondernemer Teteringen

Iemand is overleden? Wat doe je dan? Vaak gaat men dan direct online op zoek naar een uitvaartonderneming. Je bent op onze website terecht gekomen, omdat je gegoogeld hebt op ‘uitvaartonderneming Teteringen’. Voel je welkom.

De reden dat je op onze website bent gaan kijken is waarschijnlijk minder fijn. Misschien ben je een dierbare verloren of ben je zelf degene die binnenkort komt te overlijden. Wij ‘angels’ willen je graag helpen met afscheid nemen op een manier die bij jou of jullie past.

Bij Uitvaart Company heb je met één contactpersoon te maken gedurende de week alleen met jullie afscheid bezig is. Zij luistert, denkt mee en regelt vanaf het moment van overlijden (soms ook al daarvoor) tot en met de dag van het afscheid en vaak ook zelfs nog daarna.

Wij verzorgen allerlei soorten uitvaarten, begrafenissen en crematies in en rondom Teteringen. Er zijn legio mogelijkheden, of je nu een groot of klein afscheid wilt, een traditioneel of juist meer eigentijds. Belangrijk is dat het afscheid past bij de overledene en bij de naasten.

Onze ‘angels’ schrijven ook teksten en kunnen spreken op het afscheid, ze doen dus veel meer dan alleen maar regelen. We doen ons best om iedereen te betrekken en te helpen.

uitvaartverzorging-uitvaart-company

Wat als eerste te doen na het overlijden van een dierbare?

 

Neem rustig de tijd 

Je mag ons zeker al gelijk bellen, dan kunnen wij alvast beginnen met het regelen van de eerste dingen voor jullie. Wanneer jullie dat fijn vinden, kunnen we ook gelijk naar jullie toekomen.

Maar je mag ook nog even in alle rust bij jouw dierbare zitten en eerst familie/vrienden op de hoogte brengen. Je hoeft dus echt niet direct te handelen. Neem de tijd.

 

Laat de (huis)arts komen

Het is belangrijk om na een overleden eerst de (huis)arts te laten komen om overlijden officieel vast te stellen. In een ziekenhuis of zorginstelling is dit de dienstdoende arts. Daarna, als dat nog niet is gebeurd, mag je ons bellen en komen wij naar jullie toe.

 

De keuze van een uitvaartonderneming?

Wat voor uitvaartbegeleiding past bij jullie? Ieder afscheid is anders en niet iedere uitvaartbegeleider werkt op dezelfde manier. Er zijn nogal wat verschillen. Willen jullie dat meerdere mensen het afscheid regelen of heb je liever met maar één contactpersoon te maken? Willen jullie zoveel mogelijk alles zelf regelen of willen jullie graag dat iemand met jullie meedenkt over de invulling van de uitvaartdienst? Overleg met elkaar wat voor jullie belangrijk voordat je hierin een keuze maakt.

 

Check of er wensen zijn

Het kan het ook zijn dat de overledene bij leven zijn/haar wensen al met een uitvaartondernemer heeft besproken. Kijk of je hierover iets kunt vinden. Wellicht heeft de overledene op een andere manier zijn/haar wensen vastgelegd, bijv. in een brief. 

 

Heeft de overledene een uitvaartverzekering?

Wij zijn wij graag duidelijk over ons tarief voor de uitvaartverzorging. Dit is in onze branche namelijk lang niet altijd het geval.

Als er een uitvaartverzekering is, dan kijken wij graag samen met jullie wat er allemaal mogelijk is en hoe de verzekering is opgebouwd.

Ongeacht of, waar en hoe je verzekerd bent, onze ‘angels’ kunnen de uitvaart altijd verzorgen.

Laat je dus zeker niet ‘verleiden’ door de grote letters op de verzekeringspolis: ‘is er een dierbare overleden, bel ons dan direct’.

Het lijkt vaak goedkoper om voor een grote uitvaartonderneming te kiezen, maar dit is zeker niet altijd zo.

En misschien wil je gewoon liever dat een kleine uitvaartonderneming het afscheid regelt.

‘Angels begeleiden één uitvaart tegelijk.’