uitvaart-company-logo

Neem contact met ons op als jullie willen dat we meteen komen

Om te melden dat iemand is overleden, kun je ons dag en nacht bellen, ook in het weekend. Wij mogen pas komen als de arts is geweest, maar als je ons eerder belt, kunnen we helpen bij de eerste door jullie te nemen belangrijke beslissingen, bijvoorbeeld over waar jullie overledene zal verblijven en of jullie mee willen helpen met de (fysieke) verzorging.

Telefoonnummer: 06 58015500
E-mail: info@uitvaart-company.nl

Contact als (nog) niemand overleden is
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen als (nog) niemand overleden is, met een vraag of om advies. Bijvoorbeeld over de verzekering. Op het moment dat iemand overlijdt is er vaak weinig tijd om je hierin te verdiepen.

Of om een afspraak te maken om alvast eens persoonlijk kennis te maken, bijvoorbeeld om ideeën voor een uitvaart te bespreken. Misschien wel zo prettig in plaats van dat we bij jullie binnen ‘vliegen’ op een verdrietig moment.

Alvast een paar vragen van ons
Hoe wil je afscheid nemen? Dit is voor velen geen leuk onderwerp om het over te hebben in het leven.

“Doe maar wat jullie willen” is een veelgehoorde en lief bedoelde uitspraak, maar voor nabestaanden is het vaak wel fijn om een idee te hebben wat iemands wensen zijn. Ook omdat er in korte tijd veel beslist en gedaan moet worden en je een uitvaart tenslotte maar één keer kan doen.

Daarom van ons een paar vragen waar je het misschien samen eens over kunt hebben. Vragen die wij ook zeker zullen stellen, en nog veel meer, als jullie contact met ons opnemen.

Wij respecteren jullie privacy. Lees in onze Privacy Statement hoe wij hiermee omgaan. Ook hanteren wij Algemene voorwaarden.