Inspiratie voor een uitvaart in en rondom Breda

ook Bij Uitvaart Company willen we graag een uitvaart verzorgen die past bij de overledene, het leven dat iemand heeft geleid, maar ook past bij de nabestaanden.  Doet een opgetogen, informele viering van zijn/haar leven de overledenen recht, of juist een meer een ingetogen, intiem afscheid?  

Belangrijk voor een persoonlijke uitvaart zijn foto’s en video’s, sprekers en muziek. Bij Uitvaart Company denken wij graag nog wat verder.

We kijken hoe de overledene in het leven stond, wat was er belangrijk voor hem of haar, waar hield iemand van en wat is voor jullie belangrijk? Zo ontstaan de mooiste ideeën en bedenken we graag samen met jullie een ‘persoonlijke touch’ voor het afscheid.  Qua locatie, omhulling, kaart, vervoer, bloemen, ‘afscheidsritueeltjes’, as bestemming etc. Er is qua diensten en producten tegenwoordig zoveel mogelijk en nog zoveel nieuws en persoonlijks te bedenken! Onze ‘angels’ luisteren naar jullie ideeën en denken echt mee!

Over foto’s en video’s, sprekers en muziek denken wij ook graag mee, maar die moeten jullie toch vaak zelf kiezen. Daarom hebben wij hiervoor inspiratiepagina’s op onze website met wat tips en ideeën.

Natuurlijk kunnen jullie al jullie ideeën en vragen over mogelijkheden ook persoonlijk met ons bespreken.  Onze ‘angels’ maken daarvoor graag een vrijblijvende afspraak met jullie.

 

uitvaart-company-reviews
uitvaart-company-reviews

Mooie reacties

Hier staat een aantal complimenten van onze lieve klanten waar wij heel blij van worden en die ons bevestigen in onze visie op uitvaartverzorging.

‘Angels passen hun agenda aan aan die van jullie.’