Uitvaart Kostenbegroting en Transparantie

Jullie willen misschien niet stilstaan bij de kosten van een uitvaart, omdat je alles wilt doen wat je nog kunt doen. Toch is het belangrijk, want de kosten voor een uitvaart kunnen hoog oplopen.

Uitvaart Company staat voor transparantie. Wij hebben een open werkwijze en geven je een helder overzicht van de kosten die gemaakt worden bij een uitvaart. Jullie betalen ons een vast tarief voor de begeleiding en organisatie van het afscheid. We denken ook graag mee over waar jullie op kunnen besparen, rekening houdend met wat voor jullie belangrijk is.

Een kostenbegroting ontvangen jullie zo snel mogelijk na ons eerste gesprek, na jullie eerste wensen en beslissingen. Daarin staan alle kosten die op de uitvaart betrekking hebben. Zodat jullie niet voor  verrassingen achteraf komen te staan.

 

Onafhankelijk advies

Wij realiseren ons goed dat nabestaanden in rouw zijn en op dat moment  keuzes moeten maken. En niet met geld bezig willen zijn misschien.

Wij staan jullie bij in dit lastige proces. We hebben geen enkel financieel belang in de keuzes die jullie maken.  Daarom kunnen wij jullie ook helemaal onafhankelijk adviseren. Voor ons werk rekenen wij een vast tarief. Dat jullie de juiste keuzes maken is ons enige belang.

Onze ‘angels’ geven altijd een onafhankelijk advies en zijn bewust niet in het bezit van een eigen uitvaartcentrum of eigen producten. We hebben géén afspraken met verzekeraars.  Onze enige verbinding is enkel aan jou en aan jouw wensen.

 De definitieve factuur ontvang je ongeveer één week na de uitvaart.

uitvaartverzorging-uitvaart-company

‘Angels begeleiden één uitvaart tegelijk.’